perjantai 9. maaliskuuta 2012

Kokeilu


Tulepas Aina katsomaan, olen tehnyt ensimmäisen kokeiluni SumoPaintilla. Sain vihjeen, että se olisi aivan mukava piirustus- ja maalaus ohjelma. Pakkohan minun oli mennä kokeilemaan ja tämä sopisi käyttööni aivan hyvin. Jälki on maalauksellista. Toki tämä ei ole ainoa tekniikka, mutta minulle soppeli.
- Onko sinun Hilta päästävä joka kuvaan mukaan, eikö se riitä, että kerrot sanottavasi kuvan ulkopuolelta?
No joo ehkä, mutta tuossa nyt sattui olemaan juuri minunkokoiseni tila :-D

16 kommenttia:

 1. Hei, mahottoman hienoa jälkeä!! Tosiaankin maalauksellista. Sävytykset ja kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on useita sivellinmalleja, hauskaa kokeilua, eikä tarvitse ladata koneelle, se on internetissä.

   Poista
 2. Hiltasta kehittyy taiteilija! Vai Ainako se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei sentään taiteilijaa, mutta kokeilijahan hän on aina ollut. Piirrelköön Hilta vain, hänellä näyttää olevan enemmän paukkuja ;-)

   Poista
 3. Wau! Tuohan on oikea maalaus. Hyvä Hilta. Anna sinä Aina Hiltan touhuta, mitä sitä karehdit. Tunge itse mukaan kanssa, kyllä te molemmat tänne mahdutte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti vielä jatkaa, että kun klikkasin isoksi, näkyy hiuksissakin hienoja siveltimenjälkiä. Aivan kuin maalaus. Minäkin tahdon kokeilla tuota.

   Poista
  2. Kokeile vain ja kun tuossa jo vastasinkin, niin sitä ei tarvitse ladata koneelle. Hakusanaksi vain SumoPaint, niin löytyy.

   Poista
 4. Hienon kuvan olet taiteillut. Minäkin taidan kokeilla, kun kerroit ettei tarvi edes koneelle ladata. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile toki, mukaavaa, kun innostusta riittää ja harjoittelemalla kehittyy. Tulen katsomaan kuviasi.

   Poista
 5. Ei tarvi Hiltan edes harjoitella, kun heti osaa :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos sinulle vihjeestä :) Ainoa heikkous tässä on: kynä vähän lähtee viiveellä mukaan, ikään kuin tarttuu alkuun, muilla ohjelmilla se ei sitä tee. Teen Hiltan Paintilla tai Gimpillä, käteni vain tahtoo tehdä "mutkasta" viivaa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun sanot, muistan että alussa minäkin panin merkille tuon häiritsevän viiveen. Mutta sepä on kadonnut omia aikojaan! Nyt tottelee viiva kättä kiltisti. Kumma juttu. Ehkä ohjelma pitää kesyttää ;)

   Poista
 7. Aivan tosi upean työn on Hilta tehnyt!
  Anna sen Hiltan nyt ihan rauhassa touhuta. Se kyllästyy pian, heti kun itse teet seuraavaa jutua, niin se innostuu siittä kuitenkin, hi!

  VastaaPoista
 8. Piirrelköön Hilta vain, jos kiinnostuksensa riittää, minusta hän leikkii turhankin paljon täällä. Mukavakin toisaalta kun on kaveri, niin ei aina itse tarvitse kaikkea tehdä.
  Epäilen että meillä monellakin on tuollainen Hilta kaverina, mutta ei aina anneta sille tilaa pieneen harmittomaan hupsutteluun ;-DD ?

  VastaaPoista
 9. Taidokasta jälkeä sait heti ensi kättelyllä.

  Ihossa kauniisti valo ja hienosti syvyysvaikutelma, ei ihme että hymyilyttää.;)

  VastaaPoista