torstai 1. maaliskuuta 2012

Kukkasia


Ahaa, vai uskaltaa se Ainakin nokkansa näyttää. No miksipä ei, kun kukkasetkin olen hänelle hankkinut. En ole aivan varma oletko näitä ansainnut, enkä silti esitä iloista naamaa, olen vähän surullinenkin puolestasi. Sinä näytät näivettyvän käsiin, kun minä sensijaan vain komistun vierelläsi.
Ja se johtuu vain siitä: Sinä kuljet aina rönttösissä ja saappaissa, et huolehdi itsestäsi, istut koneella ja rakentelet jos jonkinmoisia joutavuuksia. Minä sensijaan huolehdin ulkonäöstäni, pukeudun aina hienosti ja osallistun erilaisiin projekteihin, olen liikunnallinen ja vireä.
Myöntää kuitenkin täytyy, että vastakohdat täydentävät toisiaan, joten kai olet kukkasi ansainnut, senkin pöhelö :-I

8 kommenttia:

 1. Hihiii! Kyllä kissat tietää! Olethan niin hienoon minihameeseenkin pukeutunut.. juhlan kunniaksi, eikä ole sukatkaan makkaralla, vaik lentää hän päivänkakkaralla ja kylpee seitsemän tähden alla ja kissoja hällä on tyynyn alla ja kananen korvanlehdelläääääää...! (tämä hoilottaa täällä!)

  ISO SYLILLINEN PÄIVÄNKAKKAROITA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana rallattelu, nuotinkin jotenkin siihen löysin ja nyt sitä rallattelen kanssasi. Kiitos kakkaroista, ne piristävät päiväni, vaikka Hilta vähän moitiskeleekin, en masennu :-)

   Poista
 2. Vähän kovia sanoja Hiltalta. Mutta myöntää täytyy, että Hilta pukeutuu naisellisemin. Mutta tärkeintä tämä: ONNELLISTA SYNTYMÄPÄIVÄÄ MOLEMMILLE,olettehan kuitenkin sama. KUKKASIA, SIPULEITA, MANSIKOITA, RYPÄLEITÄA JA JOUKKOON VIELÄ MANGOLDI, siinä tämän päivän menyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Tuulento, tuolla menyyllä pysyn kasassa ilman kureliivejäkin. Olisko se tuo Hilta vähän niikuin minun omatunto tai se viksumpi puoli, en tiedä, mutta ohjeistaa se osaa ;-)

   Poista
 3. Täältä tulee suuri sylillinen kissanminttua. Se kaunistaa ja piristää ja koko ikäjuttu unohtuu. Taisin jo tohkeissani onnitella kuukausi takaperin, mutta onneahan aina tarvitaan, joten KARVAINEN RUTISTUS ONNEA JA NUOLAISU PÄÄLLE.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisätoive vielä: Käypäs nyt laittamassa tämä ihana kuvanne uudestaan lukijoihin. Kun sain tämän oman blogin, niin se edellinen hävisi. Joohan :-)

   Poista
 4. Kiitos Hissu. Poju oli aivan täpinöissään kuultuaan kissanmintusta. Se sanoi heti: Et kukkaankaan koske, minä tahdon koko sylillisen! Ei auttanut vaikka yritin kertoa, että minullehan se oli tarkoitettu. Saatiin lopulta kompromissi: Minä saan ihailla ja Pojulle sitten kuivataan nuuskuttamista kangaspussiin.
  Kiitos myöskin rutistuksesta ja nuolaisusta, vaikka en pidäkään karkeasta kielestäsi, saakoon Poju sen ;-DD

  VastaaPoista
 5. Myöhästyneet synttärionnittelut sulle Ainahilta!

  VastaaPoista