Minulla on tapana käydä Zilga-huoneessa nokkaunilla. Keikahdan kapealle penkille ja seuraan kattoritilöiden päällä kulkevan viinirypäleen sadon valmistumista. Nyt jo sinertävät, mutta suuhunlaitettavaksi niistä ei vielä ole.
En ole vielä raskinut viinitynnyriin satoa laittaa, saas nähdä joko tänä syksynä...
mahtava rypälesato tiedossa sinulla, mikäpä sen mukavampi paikka pikku nokosille kuin zilgahuone, itsekkin nukun usein kasvarin lepolassessa päikkärit;) jostain syystä oma zilgani ei juuri rypäleitä tehnyt tänä vuonna, samoin kärhöt jättivät myös kukinnan väliin. ei meilläkään rypäleitä ole koskaan tuhlattu kotiviinin tekoon, parhaimmillaan ovat suoraan suuhun napsittuna:))
VastaaPoistaVähän käy kateeksi...
VastaaPoistaHieman alkoi täälläkin naama vihertyä...kateudesta;))
VastaaPoistaNiin on ihanan näköistä!!!
Herkullisen lämpimän näköinen satosi vie aatokset lämpimiin maihin.
VastaaPoistaIhka ensimmäisen kerran nään kotimaassa tällaista herkkua.
Ihana tunne on varmaan seurata rypäleiden kypsymistä.:)
Kyllä sinun kelpaa, sen kuin makoilet ja kypsät rypäleet tippuvat suuhun :-D
VastaaPoistaNyt taitaa riittää tynnyriin asti. Tulee hyvä vuosikerta, veikkaan.
Hurmaavaa viinirypäleiden saalis tulossaan. Kun kypsyvät on varmaan iso halu vähän herkutella suutuntumalla.
VastaaPoistaIhan oikeita viinirypäleitä.. ! upeeta. Sun i tarvitse lähteä etelän viiniviljelyksille.
VastaaPoistaTaatusti ihana päikkäripaikka. Kohtahan nuo jo suuhun putoilevat. Nam nam nam!
VastaaPoistaOi ihanuus, mikä paikka nokosille!
VastaaPoista