perjantai 16. elokuuta 2013

Mandala 31 Stonehenge.

 Nyt kävi niin, että haluan laittaa kaksi mandalaa. Mandala on sama, mutta toinen kuva on otettu luonnon valossa ja toinen salamalla
Halusin voimastonehengeeni tiettyjä kiviä.
Ruusukvartsi sydämeksi, se edustaa sydän kiveä. Jaspis hallitsevaksi, se on kaikkien kivien äiti ja omaa maagisia voimia. Turkoosi edustaa parantavaa voimaa. Ametisti suojaa noituudelta ja on rakastuneiden kivi.
Tiikerinsilmä on suojelija. Alusta on poltettua savea. Värit edustavat maata, taivasta ja aurinkoa.
Tämä oli mieluisimpia haasteita vastata.

14 kommenttia:

 1. Ihania, kaikki maagiset kivet yhdessä, tuovat kaikki voimat esiin. Jaspista, ametistia ja tiikerinsilmää minultakin löytyy, mutta ei ruusukvartsia :( Apuva, minulta puuttuu vissiin nyt se tärkein sydän, eli ruusukvartsi.Höh, pakko jostain lähteä sitä etsimään tai jospa jostain se eteeni ilmestyy.Minun voimastokivistö ei ole vielä valmis tai sitten se on erinlainen kuin sinun ;)Ruusukvartsin korvaa joku muu.

  VastaaPoista
 2. Minulla on suuri ruusukvartsi, lapis lasutis, kranaatti, spetrolittejä ja ametisti. Mitähän vielä pitäisi hankkia jotta voisin tuollaisen tehdä ?? Olen muutenki kivien kerääjä , meidän ulko-oven ympäri on vain kivipenkkejä.Kivet on suomen louhoksilta ja norjasta aina jäämereltä asti.

  VastaaPoista
 3. Tämä on taiten ja ajatuksella tehty. Hurmaava Stonehenge-mandala! Todella kauniita kiviä:)

  VastaaPoista
 4. Ihanan elvyttävät mandalat. Arvaan, että nuo upeat kivet ovat itse löydettyjä, siksi merkityksellisiä. Pidän tuosta luonnonvalomandalasta. Kivien värit tulevat paremmin esiin. Ruusukvartsi on minunkin kiveni!

  VastaaPoista
 5. Tosiaankin mandalasi vaati kaksi kuvaa! Salama näyttää oikeat värit kauniisti! Kivien maailma on kiehtova!

  VastaaPoista
 6. Voimallinen on sinun Stonehengemandalasi. Upeita kiviä kaikki ja jos ovat vielä itsekeräämiäsi kiviretkiltä, se antaa vielä enemmän voimallisia tuntemuksia.
  Samantyyppisen ensin ajattelin tehdä helmivarastostani, mutta päätinkin toisin. Onneksi...

  VastaaPoista
 7. Tottakai näitä tarvittiin kaksi, yö ja päivä, menneisyys ja tulevaisuus. Nämä ovat kuin kädet, joista oikea kertoo tulevaisuudesta, vasen menneisyydestä.
  Ja tottakai stonehengesi on kiveä, sinä kivien mestari ja hallitsija. Entä jos kivet hallitsevatkin sinua?

  On hienoa lukea kivistä, joista itse tiedän hyvin vähän, vaikka kivien keskellä asun. Sinä olet paneutunut kivien luonteeseen ja voimiin oikeasti.
  Tämä on vaikuttava mandala ja stonehenge, kaikki minussa pysähtyi, kun näin tämän.
  Kiitos kun esittelit meille!

  VastaaPoista
 8. Salamalla otetussa mandalassa, on suoja, peittävyys, ei päästä pinnan alle.

  Alimmassa kivien värit ja rakenne näkyy paljastavasti.
  kiehtova kaunis mandala, kivien voimautusta.

  Kiva kun kerroit kivien hoivaavuudesta.
  Joskus olen lukenut, mutten enää muistanut.

  Amedisti kiveä on Minulla, muttei muita.

  VastaaPoista
 9. Vaikea uskoa että kuvat ovat samasta mandalasta, mutta totta puhut.
  Mielenkiintoinen on haaste, hetken tuli pohdittua asiaa.

  VastaaPoista
 10. Hieno mandala, joka hyvä oli nähdä ne eri valossa. Miten kauniita kivet onkaan.

  VastaaPoista
 11. kauniisti toteutettu mandala, mukavaa kun kerroit myös kivien merkityksestä, kauniita tosiaan.

  VastaaPoista
 12. Mielenkiintoisesti oli kivet kuvattu eri valoissa ja tässähän puolijalokivi-Stonehenge (ametisti ja ihastuttava ruusukvartsi luokitellaan kyllä jo jalokiviin) kukoistaa tosi kauniisti!!!! Heti piti tarkistaa että on kai turkoosi paikalla:) Ametisti kuuluu kyllä peruskiviin, mutta tiikerinsilmä ja opaali ovat hyvin tärkeitä, historiallisesti niillä on ollut sekä negatiivinen että hyvinkin positiivinen vaikutus kautta aikojen. Kivihulluna tykkäsin tästä.

  VastaaPoista
 13. Voin uskoa, että tämä oli hieno viikko sinulle. Olethan ymmärtääkseni kivenkäsittelyn ammattilainen. Upea on mandalasi molemmin silmin katsottuna, mutta väri-ihmisenä tykkään salaman tuomasta lisäväristä hitusen enemmän.

  VastaaPoista
 14. Upea. Kyllä luonnon valo on paras, salamavalo luo kyllä erilaisen tunnelman, illan hämärän ja levon. Päivä kuvassa tulee energiaa ja voimaa väreistä a muoto on kauniin rauhoittava

  VastaaPoista