sunnuntai 5. elokuuta 2012

 Tytöt ovat töissä. Kanasten pesä on aika hämärä, mutta siellä on turvallista munia. Tässä Lemmitty ja Pirkkohilta luovuttamassa äiskälle aamiaista.
Huomaatko sinä, että minäkin olen töissä, pieni mettinen kuiskaa siitä ohikulkiessani. Se tekee oman osansa meidän hyväkemme, antamalla ripauksen hunajaa letun päälle.

Mansikankukka huokasi surullisena: Minua ei mainita, vaikka annan ensin hunajan ja sitten vielä komeat marjat emännälleni voiihh...
Kyllä huomataan ja kiitetään antimistasi kaunis mansikka.

Mukavaa sunnuntaita kaverit :-)

9 kommenttia:

 1. Huomenta sinne herkkulaan! Täällä vaan kuivaa kahvia ryystetään... ei yhtään tuoretta munaa, hunajasta puhumattakaan.

  Tuo sinun kanalasi on kyllä ihana. Jos olisin kana, niin varmasti tuolla pitsiverhojen takana viihtyisin munimassa, oikein urakalla:))

  Mitä parhainta sunnuntaipäivää sinulle ja kaikille herkuntuottajille!

  VastaaPoista
 2. Kyllä sinne ja tänne olisi syytä kumartaa ja kiittää. Paljon on sellaista pientä - ja suurtakin - mitä pidämme luonnollisena asiana, kuten mansikan kasvua ja metsän sieniä, omenankukasta kasvavaa herkkua, maasta nostettavia juureksia talven iloksi.
  Ihana kuva kanasista tärkeässä työssä, niin myös mettiäisestä. Toivottavasti saat hyvän hunajasadon, että pysyt talven terveenä.
  Hyvää pyhäpäivää sinnekin kaikille :-)

  VastaaPoista
 3. Mikäpä on muniessa pitsiverhon suojassa. Mettiäisestä on ihana kerätä mansikanmakuista hunajaa:)

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus, kanojen kotkotusten, kukon kiekunnan, mehiläisten pörinän ja kukkien tuoksujen keskeltä!! Nuo kanalan pitsiverhot ovat aivan ihanat.

  VastaaPoista
 5. On noilla sinun kanoilla ihanat olinsijat. Siinä vaan munitaan pitsiverhojen siimeksessä!

  VastaaPoista
 6. niin mukavasti nivoutuu luonnossa kaikki yhteen, kunhan on tajua huomata tuo kiertokulku.

  VastaaPoista
 7. Kuiskaan tuolta verhon raosta varovasti, että sinulle on sähköpostia :-)

  VastaaPoista
 8. Oma koti, kullakallis. Semmoinen se on kanasillakin ja niin romanttisten pitsien suojissa saa munia. Ihastun niin tuohon pitsimalliin, ettätaidan sen tuosta kopsata itselleni ja virkata iltapuhteilla.

  VastaaPoista