sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Kanojen elämää

 Tässä ei suinkaan suunnitella kukkopaistia, eikä herra Sankari voi muutenkaan huonosti.
 Sankari kylpee ja kanaset poistavat mahdollisia ötököitä kukon höyhenistä. Pirkkohilta ei osallistu siivouksiin, se nauttii omasta olostaan, välittämättä toisten touhuista kerrassaan mitään.
Kun höyhenet on laskettu ja kupu täynnä, voi lehahtaa vaikka valkeankuulaan oksalle rentoutumaan. Lemmitty katsoo, että vieläkö tuonne mahtuisi... kyllä mahtui , mutta kamera oli jo pois käsistä :-)

9 kommenttia:

 1. Voi jestas, kyllä on Sankarilla loisto-oltavat!! Kanamammat pitävät siitä niin huolen:) Jos joku olisi minulle sanonut, että kanat istuvat omenapuussa, niin olisin ajatellut että höpö-höpö, mutta uskottavahan tuo on. Kuva kertoo faktat!
  Kyllä tuo sinun pesueesi on valloittava. Ihana! Ja kuvasarja kerrassaan mainio :))))

  VastaaPoista
 2. Sankari kylpee ja pesijättäret hyörii ympärillä,
  sitten lennetään omenapuuhun...hih. On tämä
  taas niin hauska kuvasarja kanojen elämästä.:)
  Ihanaa sunnuntaita sinne kaikille.

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana blogi, tuntuu kuin astuisi johokin miten tämän nyt sanoisi, pienoismaailmaan :)
  Löysin tänne sirpan blogin kautta!

  VastaaPoista
 4. Teillä sitä piisaa tuota hauskkuutta!! ¤ ¤ ¤

  VastaaPoista
 5. Tulihan taas uusi tieto - kanat istuu puussa !!! Orrella kylläkin, mutta että puussa. Sun kanat on mainioita ja kerrot niistä sillai, että tämmönen kaupunkilainenkin tutustuu kanan sielunelämään.

  VastaaPoista
 6. Kyllähän tuolla kelpaa kukkona olla! :D ... ja kananakin.
  Pirkkohiltan kampaus on aivan todella upea. Ihania kuvia. :)

  VastaaPoista
 7. Tämä sun kanaperhe on todella hauska, tulee niin hyvälle mielelle kun katselee. Sankari oli hoidossa ja tykkäsi varmasti olostaan. Kanat ja kukko omenapuussa, aivan ihanaa :)

  VastaaPoista
 8. Voi hitsi, menevätkö kanatkin puuhun?? Myös kirppujen nyppiminen kuin apinaperheessä, on minulle täysin uutta kanaelämää. Mainioita kuvia taas ja tietokin lisääntyy :-)

  VastaaPoista
 9. Minähän olisin luullut, että kanat pahoinpitelevät kukkoa, jos olisin paikalle sattunut:) Mielenkiintoista tuo kananojen elämä. Olen kertakaikkisen ihastunut niihin.

  VastaaPoista