lauantai 30. kesäkuuta 2012

Aamukampa

Nyt alkaa olla jo aika täyttä. Etualalla oleva väinönputki rehottaa rannassa ja savinen vesi lainehtii vielä roskaisena. Kukat ovat hävinneet jonnekin tuonne taakse. No ainakin vihreää riittää :-)

19 kommenttia:

 1. Talokin peittyy vihreyteen. Tämä vuosikampa on mukava keksintö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain olekin, tulee seurattua pihammutoksia kesän mittaan.

   Poista
 2. No siinä on ollut muutosta kerrakseen. Huikea esitys tuossa edellä, jättiläisen kouran kahmaisu ja kas siinä on missä pulikoida kesähelteillä. Tuppaavat vaan tekemään rumaa jälkeä ympäristöön nuo jättiläiset,mutta näyttää vihreys äkkiä selättävän suuremmatkin vauriot.

  VastaaPoista
 3. Nyt on vihreää ja vehreää. Kunhan lammen vesi kirkastuu, niin on vielä kauniimpi näkymä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veden kirkastuminen vie varmasti kauan aikaa. Savi on niin hienojakoista.

   Poista
 4. On niin kesää, että. Ihan kuin ei olisi sitä talven jälkeistä kasvukautta ollutkaan. Sinähän kaiketi katsot maisemaa pihalta tuolta puskien ja puiden toiselta puolen, jossa ne kukkasetkin on, vai? Ja sitten tulet pujahtamaan uimaan tuohon "lampeen"..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siellä jotain piilosaa pensaitten takana ja sielläpuolenhan enimmäkseen asustelen. Kasvukausi oli kylla aika lyhyt.

   Poista
 5. JK... mä olen yrittänyt päästä vuosikampaan viemään mun omaani, mutta blää .. se ei aukene eli ei tottele mun avauspyyntöä. Onks kenelläkään ollut samoja "ongelmia"? Toisaalta, luulen tän olevan vai mun tilapäinen häiriö.

  VastaaPoista
 6. Viidakkoonko oletkin muuttanut:)))))

  VastaaPoista
 7. On se komea tuo väinonputki.

  VastaaPoista
 8. Onko tuo väinönputki vai jättiläisukonputki, myrkyllinenkin?? Kyllä sinä kasvisi tunnet, joten uskon sinua. Uskomattoman vihreää ja rehevää. Kasvit tykkäävät kesäsateesta, vaikka itse jo odotamme poutaa.
  Hyvää heinäkuuta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se väinönputki on. Olen tehnyt siitä hilloa ja syönytkin, silti vielä täällä kirjoittelen ;-D Sade saisi muuttaa saharaan, siellä vettä tarvitaan.
   Hyvää heinäkuuta myös itsellesi.

   Poista
 9. Sinulla on kyllä rehevä puutarha. Nuo liljakasvit istuvat veden äärelle täydellisesti, ovet myös minun lempikasveja. Maltan tuskin odottaa kuvaa kun lampesi on kirkastunut, siitä tulee upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saapa nähdä kauanko veden kirkastuminen vie aikaa. Ainakin se ensi kesänä on kirkkaampaa ;-DD

   Poista
 10. Hulppean täyttä ja vihreää on kohteessasi.

  VastaaPoista