torstai 19. helmikuuta 2015

Teema Helmikuu 9/9


Vesiväri märkää märälle. Kaksi erilaista paperia ja jälkikin on aika erilainen

10 kommenttia:

 1. Lempeät kasvot ja ilmeet molemmilla, taitaa oikea katsoa mitä vasen tekee :) Onnea sait urakan valmiiksi ja papukaijamerkin!

  VastaaPoista
 2. Jälki on erilainen, mutta kaunis molemmissa. Mies myhäilee tyytyväisenä ja nainen katsoo hiukan kysyvästi, että mitä??? Upeat työt joilla saat haasteen valmiiksi. Onnea :-)

  VastaaPoista
 3. Minä näen oikeanpuoleisen myös miehenä. Mieleeni tulee historiankirja ja sotasankarit siellä. Jotain vanhaa ja juhlallista on työn pinnassa, myös hiukset tekevät vanhan vaikutelman - minulle. Yhtä hyvin voi olla nainen, joka tosiaan katselee miestään vieressä. Mies on leppoisa eno-tyyppi :-)
  Valmista tuli, nyt siis papukaijamerkki rintaan ja kohti uusia seikkailuja...

  VastaaPoista
 4. Pidän näistä maanläheisistä väreistä, niistä tulee jotenkin nostalginen olo, kuin katsoisi vanhoja muotokuvia kartanon seinällä.

  VastaaPoista
 5. Olet saanut naamat tehtyä! Mielenkiintoinen on tuo ukkelin naama, silmät katsovat niin tarkasti ja vähän ilkikurisesti.

  VastaaPoista
 6. Minä näen oikeapuoleisen miehenä entisaikojen tyyliin, vaikka runoilijan portretti. Vasemmassa nykyaikainen mies, vanhahkot lempeät kasvot nousevat kivasti esiin taustasta, ja ihanat värit, tykkään.

  VastaaPoista
 7. Mies on katseeltaan seurava ja mukana vaan nainen vakavana seuraa miehen tekemisiä. Kuin vanha pariskunta ja jotenki poissa.

  VastaaPoista
 8. Vasemmalla kasvot syksyssä, kuulakkaassa kirkkaassa auringonpaisteessa.
  Oikealla katselee hiukan kyräillen, Lalli tuli mieleen.
  Tenhoavia, hienoja molemmat.

  VastaaPoista
 9. Näin paljon paperi vaikuttaa? Elämänmyönteisyyttä näen kummassakin. Hienot loppukuvat haasteeseen. Onneksi olkoon ja papukaijamerkki!

  VastaaPoista
 10. Todellakin paperi on tärkeä, mihin maalaa työnsä.
  Sillä niin erilaista jälkeä syntyy eri papereilla.
  Hienot kasvot molemmat!
  Eka on sen näköinen, kuin olisin hänet ennenkin nähnyt, toinen on mielestäni myös mies, niinkuin ennen vanhaan ..

  VastaaPoista