sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Sudenkorentoja

 Meillä on yksi mettispesä metsässä. Aamulla kun olimme saaneet potun maahan ja muutkin hommat tehtyä, lähdimme metsäpesälle tarkastamaan, onko kaikki hyvin. Pesä voi hyvin ja jäi aikaa kiertää pieni lenkki kankailla. Kuvasin muutamia kukkasia ja sitten eteeni osui komea korento. Lopulta sain viisi erilaista korentoa kameraani. Käsivaralla otettuna kaikki eivät ole niin tarkkoja, mutta selvän saa. Eikös me ollakin kauniita? :-)

12 kommenttia:

 1. On ne vaan kauniita. Vasta valokuvista pääsee oikein ihastelemaan hienoa väritystäkin.

  VastaaPoista
 2. Kauniita ovat! Hyvin onnistuit käsivaralla kuvaamaan. Yleensä, kun tulee tällainen tilanne vastaan, sitä jännittää vielä enemmän...ja käsi tutajaa :)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä nyt aarteita löysit! Miten noin monenvärisiäkin osui linssisi eteen? Punainen on tosi kaunis, en ole ennen nähnyt.
  Hyvä kun vähän ehdit nautiskelemaan töitten lomassa :-)

  VastaaPoista
 4. todella kauniita, minäkään en ole aiemmin nähnyt moisia kaunottaria!

  VastaaPoista
 5. Hienoa päästä tarkastelemaan korentoja näin läheltä. On ne uskomattoman kauniita ja herkkiä otuksia. Taitavat olla ainoita öttiäisiä, joita en juokse karkuun:)

  VastaaPoista
 6. Se on korentojen kulta aikaa tämä lämpö. Mikä mukavampaa kuin metsän tuoksuissa samoilla, korentoja seuraten.:)

  VastaaPoista
 7. Kaunista, niin kaunista! Tuollaista punakorentoa en ole ennemmin nähnytkään.

  VastaaPoista
 8. Sinustahan Aina on kehkeytynyt varsin mestarillinen kuvaaja. Upeita otoksia kaikki, mutta tuota alimmaista kuvaa jäin katsomaan pidemmäksi aikaa. Siinä on jotain selittämätöntä satumaista hohtoa. Niin ihanat värit ja kuvan syvyysvaikutelma ja leikkaus ja ... ja ..... se vain on niin ihana!!!
  Ja nyt otan vähän takapakkia ja menen katsomaan kuvia pikkuisista tipuistasi. :)

  VastaaPoista
 9. Tavattoman sieviä korentoja, joista tosi hyvät kuvat. En ole koko kesänä tähän mennessä nähnyt oikeasti vielä yhtäkään.

  VastaaPoista
 10. Meidän rannassa on oikea sudenkorentojen populaatio, muttei kyllä noin upean värisiä yhtäkään!

  VastaaPoista