torstai 30. toukokuuta 2013

Voisin estellä...

 Mamma kiertää pihaa ja ihastelee kukkaloistoaan. En malttanut pysyä sivussa, joten lähdetäänpä kierrokselle. Seison tanakasti mamman sormella, vaikka se ei teille näy.
 Olga-päärynä lopettelee jo kukintaansa, mutta vielä mauriainen pääsee viimeiselle mesiherkulle.
 Ailakki on kauneimmillaan. Sitä mamma ihastelee ja sanoo tykkäävänsä siitä kovasti.
 Kukkakärpänen kiikkuu mahonian kukinnoissa ja on riemuissaan kun saa hallita koko pensasta. Muita ei näy mailla halmeilla.
 Pirjan kukinto on parhaimmillaan, syksyllä päästään maistamaan satoa. Antaakohan mamma minulle omenaa. Ainakin äiskä sanoo tykkäävänsä ompusta. Kyllä varmasti minäkin...
 Kukkakärpänen sai masunsa täyteen ja pyyhiskelee tyytyväisenä huuliaan. Mamman mies on pahalla tuulella, kun mettiset eivät koske sen kukkatarhaan. Kuulema ajavat nokkapystyssä kylälle ja hän on pölytystä varten ne hommannut :-o
Leskenlehti on kevätkukintansa tehnyt ja nyt vain siemenet tuulen mukaan. Kaunis sekin on, vaikka mamma ei luule tarttevansa uusia leskenlehtilapsia pihallensa. Olisi monta muuta vielä näytettävää, mutta sitten joskus lisää...

11 kommenttia:

 1. Voi tuota sinun mammaasi, kun on kauniit kukat kameraansa napsinut! Saat sinäkin tipunen samalla vähän puutarhatietoutta:)))
  Mukavia kesäisiä hetkiä teille kaikille!

  VastaaPoista
 2. Oletpa sinä kaunis! Hyvin olet ohjannut mamman sormea painamaan naks juuri hienojen kukkien kohdalla.
  Ai sellaisen tempun mettiset nyt tekivät! Voisiko sitä jotenkin auttaa, tehdä vaikka aidan kylän ja oman pihan väliin :-D

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti kierroksesta, kauniita kukkakuvia esittelittikin.
  Kaunis olet sinäkin, tipunen.

  VastaaPoista
 4. Aikaisessa ovat kukat tänä vuonna!

  VastaaPoista
 5. Kun synnyit oli kevät pari viikkoa myöhässä, mutta nyt se onkin ja kaksi edellä, joten eipä ole kumma jos Sinulla jo ihmeteltävää riittää näissä ihastuttavissa kukkaamis- ja pölytysötykkäjutuissa..."nokka pystyssä kylille" vähän kyllä nauratti, mutta älä vain kerro sille mamman miehelle mtn.. Hyvää kesää Sinulle ja ihastuttaville sisarillesi, emolle ja kukkoisälle, terveisiä myös maanmainolle mammallesi:)

  VastaaPoista
 6. Kivan kierroksen sinä mamman kanssa teit! Löysitte kaikkea kivaa. Ethän sitten sisartustesi kanssa käy möyhentämässä väärissä paikoissa maataTeille sinne ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. kerro mammallesi, et täälläkin tykätään ailakista, hellin niitä kukkapenkeissänimammasi lailla, vaik toiset kitkee rikkaruohona pois. sul on sit taitava mamma, oikea viherpeukalo ja teitäkin osaa oman emosi lailla niin hyvin hoitaa. kun viel vähän kasvat, niin jaksat tepustella puutarhan ympäri mamman perässä. silloin viimeistään saamme varmaan taas ihastella taitojasi;)

  VastaaPoista
 8. Oletpa sinä suloinen. Ihana luontokierros teillä ja upeita kuvia mammasi on kameraansa napannut.

  VastaaPoista
 9. Söpönen olet ja ihmeteltävää sinulla piisaa. Kaikki siellä kukoistaa niin kauniisti.

  VastaaPoista
 10. Hienot on näkymät Suloisella kanasella Mamman sormelta.
  Mamman sormi on myös kauniita kesäisiä kuvia laukonut Meidän katsottavaksi.:)

  Tarttis mettiset jonkinlaista manipulointia, jotta pysyisivät toivotuilla seuduilla.;)

  VastaaPoista