keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Ilonaiheita

 En ole ihminen, joka itkeä pirauttaa ilosta ja surusta kovin herkästi. En myöskään liikutu kovin pienistä.
Tänä kesänä olen kokenut kahdesti sekoavani yllätyksestä ja ilosta täydellisesti.
Kuten tiedätte Uuna kävi meillä heinäkuulla, hän kysyi, mitä voisi tuoda tulijaisiksi? Sanoin etten todellakaan tarvitse tulijaisia. Paras tulijainen on, kun tulet käymään.
No uskoiko hän? ei tietenkään. Sain kirjan mikä on tehty Minulle!
 Yksi kirjan kuvista kosketti erityisesti. Niin kuin mustarastas arvostaa kuvajaistaan, niin myös ihmisen olisi arvostettava itseään ja luovuuttaan. Kiitos UUNA♥
 Toisen iloisen yllätyksen koin jokin aika sitten. Sain Kiirikseltä kirjan. Hänelle niin ominaisia ihania piirustuksia leikkisän vakavine lausahduksineen.  Olen aina pitänyt hänen tavastaan ilmaista ilojaan ja surujaan piirustusten välityksellä, koskaan unohtamatta tuota punaista huumorinkukkaa, vakavassakin sanomassa.
Haluan tämän kuvan poimia kirjasen sivuilta. Se kertoo hyvin, kuinka negatiivisenkin asian voi kääntää huumorilla positiiviseksi. Kiitos KIIRIS ♥


8 kommenttia:

  1. Yllätykset on kivoja, ja jos ne ilahduttaa, niin antajakin on ylenpalttisen iloinen! Itsekin olen saanut yllätyksiä blogiystäviltäni. Ne ovat minun aarteitani, yksikin niin vienosti tikittää tuossa hyllylläni:))
    Rutistukset täältä taivaankaton reunalta ystäväin!♥

    VastaaPoista

  2. Ystävät ovat ilo ja blogiystävät tuplaten!

    VastaaPoista
  3. Siunatkoon, mitä vanhat silmäni näkevätkään :-DD No sainpa sitten sinut yllätettyä ja vähän liikutettuakin. Ja ota mustarastaasta opiksi ja ala arvostaa omia upeita patsaitasi ja maalauksiasi. Muista kotiläksy: kaikki kuviin ja kirjaksi.

    Kiiris näyttää mallia. Hieno juttu. Näin pitää tehdä, kaikki aarteet kirjaksi talteen. Kiiriksen piirrokset ovat sellaisia ilonpillereitä, että taas jaksaa, kun kuvia katselee. Ei muuta kuin eteenpäin, vaikka olisi huono aamu. Hyvä Kiiris!

    Kiitos vielä hienoista päivistä luonasi, ne eivät unohdu ♥♥♥

    VastaaPoista
  4. Oletpa saanut ihania yllätyksiä vaikkei ole syntymäpäiväkään. Hienoa!!

    VastaaPoista
  5. Ihastuttavia lahjoja ja sydämen rakkaudella annettuja.
    Arvostan ja tykkään myös valtavasti Uunan ja Kiiriksen taiteesta, ovat loistavia taiteilijoita.

    VastaaPoista
  6. Hienoja ilon antajia olet saanut! Tuo piiros persuuksille potkusta on kyllä hieno ajatukseltaan!

    VastaaPoista
  7. Mustarastaan viisaus on varteenotettava viesti, Uuna on vaistonnut oikein. Nyt sitten vain tekemään kirjoja töistäsi, kansiin talteen kuten niin monet muutkin taitajat tekevät.

    VastaaPoista
  8. Ihanaa, että olet alkanut arvostamaan luovuuttasi ja itseäsi :) Kiiriksen punainen huumorinkukka on aivan upea ! Ihanaa, että hän on ilahdattunut sinua teoksellaan, ja jaat sitä iloa meillekkin blogisi kautta.

    VastaaPoista