maanantai 18. toukokuuta 2020

Asiantuntia lausunto ;o

Asiantuntia lausunto ;o
Yöpakkasten kiusaamat kasvustot eivät edisty. Tuulet ja sateet kiusaavat päivisin. Sisätiloista pitäisi päästä pois. Kansa kulkee maskit kasvoilla. Työvoima kituu kelakorvauksilla - joka niihin yltää. Talous rapautuu, töllösiä tehdään, niin kotona kuin isommissakin piireissä. Tv:stä tulee päivittäin asiantuntia lausuntoja. Ihmettelen, mistä sitä viisautta nyt niin paljon löytyykin. Kaikki tuntuu tietävän kaiken, mutta kukaan ei tiedä, kuinka tämä päättyy.
Kaupunkiasujien tilanne on huonompi, meillä maalla asujilla korona tuntuu kaukaiselta, ja kesää odotellaan kylmästä keväästä huolimatta. Osa kansasta on hysteeristä, osa välinpitämätöntä, osalla rahahuolia, osalla perhehuolia. Jos koskaan, nyt eletään aikaa, jolloin kaikki korostuu. Otetaan järki käteen, sen käyttö on kaikille sallittua ;oKaikesta huolimatta; Hyvää kesää kaikille :)

11 kommenttia:

 1. Järki käteen, kyllä vaan.

  Tilanne koronan suhteen on todellakin erilainen kaupungissa tai maaseudulla. Onneksi täällä Hgissäkin löytyy väljyyttä kulkea.

  Hyvää kesää sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Meilläpäin sanotaan vahinkoja ja huonoja valintoja töllösiksi :)

   Poista
  2. Jeejee, taas uusi sana varastoon=)
   Sunnuntaina julkaisen kirjoitushaasteen kun kravut on lomalla, sijaistan=) Eli siis vilkaisepa sunnuntaina sivujani siis... .

   Poista
 3. Toivottavasti tämä päättyy hyvin ja opimme tästä jotain.
  Hyvää ja lämmintä kesää!

  VastaaPoista
 4. Kovin ankeaa tämä korona-aika on. Hyvin kuvaat sitä. Niin monenlaista tietoa tulvii joka puolelta, että parasta karsia paljon ja ottaa järki käteen ja ajatella, miten parhaiten suojautuu.
  Jospa virus kuitenkin lopulta tukehtuisi itseensä.

  VastaaPoista
 5. Järki käteen, mikäli sitä on. Kesä, kesä tule jo!

  VastaaPoista
 6. Tämä kummallinen kevät kyllä säilyy muistissa, sen verran hurjaa on maailmanlajuisesti. Minäkin toivon, että vihdoin lämpenisi ja saataisiin oikein ihana kesä!

  VastaaPoista
 7. Kaikista uhkakuvista huolimatta antoisaa kesää kaikille <3

  VastaaPoista
 8. 'Töllönen' - telkkarista käytetään 'töllö'-sanaa. hm. Töllön katsominen saattaa jolla myös töllönen :)
  Mukavaa kesää kun saapunut!!!

  VastaaPoista
 9. ;-DD Hauska, kuinka tämä töllönen kirvoitti keskustelua. Töllö on meilläkin television lempinimi. Töllönen on kuitenkin aivan eri asia. Sitä käytetetään yleensä jotain epäonnistunutta asiaa osoittamaan, kutetn vaikka: Tulipa tehtyä kunnon töllönen, (virhe)kun ostin summanmutikassa (sovittamatta)kauniit kengät, mutta eihän ne minun turvonneisiin jalkoihini mahtuneet. Kyllä naapuri teki ison töllösen, (virheen) luvatessaan lainaksi rahaa persaukiselle tyttärelleni, jne.

  VastaaPoista