tiistai 10. joulukuuta 2019  Nyyti

Nyyti on kasvanut kissan kokoiseksi, mutta tavat ovat pienen pennun. On koko perheen silmäterä ja veijari. Juuri tuossa äsken oli ystäväni yökylässä, Nyyti oli löytänyt hänen nahkasaapikkaansa ja teroittanut kyntensä niihin. Ei siinä auttanut muorin, kuin korvata kengät omistajalleen. Niii iiin, ei kissaa edes toruttu, sitä kaikkea sattuu :-DD

Tehtiin kanojen kanssa syystöitä. Kasvulaatikoiden mullikosta löytyi meheviä lieroja. Ilmainen mullanmuokkaus emännälle.


Myöhemmin syksyllä lisäsimme muutamia kanoja. Myös kukko meni vaihtoon. Tässä ovat vielä juuri kotiuttettuina uudessa kodissaan.


7 kommenttia:

 1. Monenlaista puuhaa sinullakin. Noitten kanojen ja etenkin kukon värimaailmaa jaksaisi katsella vaikka kuinka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä jaksan ihastella ja katsoa. Minusta kanat ovat niin symppiksiä.

   Poista
 2. Nyyti on niin tyytyväisen näköisenä pihanurmella. mekin saatiin kaksi kisua marraskuun alussa. Meidän Raita väritykseltään hyvin paljon Nyytin näköinen varmaan isona.
  Sinulla oivat apulaiset kasvimaalla. uudet kanaset kotiutuivat varmaan nopeasti luoksenne.

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon kisuleista. Mitä elämä olisi ilman kotieläimiä. Vanhoilla päivillä on aikaa pelata noiden kanssa. Mukava hääriä kasvimaalla, kun apulaiset ovat ympärillä.

  VastaaPoista
 4. Nyytistä on kasvanut komea kissa ja kanaset loistavia apulaisia puutarhassa.

  VastaaPoista
 5. Nyytistä on kehkeytynyt oikea kaunotar ja lemmikki, josta kaikki pitävät. Kiittäisin kissan hylkääjää, jos tietäisin kuka hän on.

  VastaaPoista
 6. Oi viimeinkin löysin Nyytin, ompa hänestä kasvanut kaunis kissaneiti ja myös kukot ja kanat 💛 Näitä olen kovasti kaivannut:)

  VastaaPoista