keskiviikko 4. huhtikuuta 2012


4 kommenttia:

  1. Kanttarellikeitto on makoisaa herkkua, minäkin tykkään. Sulla onkin ihan omat kurkut säilötty, nami, nami. Kalaa vielä ja juustoleipä, mikä sen parempi sapuska onkaan.

    VastaaPoista
  2. Voi, kyllä nuo herkut kelpais minullekin. Kaikki maistuu hyvälle, nam nam. Ahvenet näyttää niin niin makuisilta! Kevyttä on!! Laiskurina en mennyt kauppaan, eikä omia varastoja ole, niin mässytin jugurttia ja mysliä. Kyllä sitä silläkin mahaa täyttää....

    VastaaPoista
  3. Meilläkin oli juuri kanttarellikeittoa, eikä ollut kermalla höystettyä, kuten ei näköjään sinullakaan. Hyvää tulee ilmankin. Affenoita ei ollut ja kurkkua saadaan vasta tänä kesänä :-D
    Hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
  4. Samoin, kantarellikeitto on herkkuani.
    Keitossasi taatusti maut tallella, kun itse kuivattuja.
    Minulla löytyy kaupan kantarellikeitto kuiva pussukka kaapista.

    Ahvenet herauttaa sylkirauhaset voimakkaaseen toimintaan, varsinkin paistettuna maku on maittavan vahvana.
    Ahventa saan kesäisin synnyinkodissa käydessäni, järven rannalla kun on .

    Nieleksin täällä, niin tekee mieli sapuskaasi.

    VastaaPoista