lauantai 25. helmikuuta 2012

Sanavarmennus

Kokeilin poistaa sen sanavarmennushirviön. Voitko vastata, onko se vielä, vai tuliko huti :-)

20 kommenttia:

 1. Kerro sitten minullekin, miten se onnistui. En mistään ole löytänyt sitä paikkaa.

  VastaaPoista
 2. Kyllä se siellä taas oli, sorry :-o

  VastaaPoista
 3. Minä onnistuin saamillasi ohjeilla. Kokeilepas vielä uudestaan.

  VastaaPoista
 4. Jippiii, jippiii, jippiii. Ei ole enää sanavarmennusta. KIPPIS, POKS!!

  VastaaPoista
 5. No nyt ei tullut sanavahvistusta , voiko se olla totta :-o

  VastaaPoista
 6. Päivämäärä ja kelloaika on vielä jossain toisen maan ajassa. Ai niin perskuta, kommentteihin sitä ei vielä saakaan oikaistua. Tietääkseni joku on ilmoittanut siitä bloggerylläpitoon.
  Huiskis

  VastaaPoista
 7. Kiirulainen, kiitos suuri kuin hevoinen, tollukkakin viimein onnistui aamun uusilla aivoilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, minä rakastan hevoisia! Aamun aivot onkin ihan parhaat. Poks!

   Poista
  2. Oletko huomannut, että jokaiselle kommentoijalle voi vastata erikseen, tuosta kommentin jälkeisestä vastaa -kohdasta!

   Poista
 8. Nyt olenkin Täällä, olin äsken Ainan blogista käsin testaamassa. Vielä kun saisi tuon profiilikuvapahasen näkymään kommentoidessa ja on tässä vielä seikkailua, mutta ajan kanssa räpeltäen valmista tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinhän ne sanoo, että hiljaa hyvä tulee.....

   Poista
  2. Kuka täällä turhaan nimeäni lausuu, eikä tule moikkaamaan ja suoraan sanomaan :-D Ei vaiskaan, kiitos hyvistä neuvoista. Niillä minäkin sain hirviön pois ja sain vanhan editorin takaisin, tykkään siitä paljon enemmän kuin uudesta.

   Poista
 9. Täällähän on oikea keskustelufoorumi :-) Hyvä, otan vinkit talteen ja kerron Hiljalle. TeeTee osaisi kertoa, miten vuodatuksen Ainalle saisit myös pikkukuvan. En enää muista, miten se tuli, mutta sinne pohjaan se jotenkin laitettiin.

  VastaaPoista
 10. En Ainalle haluakaan pikkukuvaa, mutta tämän blgin kuva ei taida tulla, kun käyn kommentoimassa jollakulla. Ongelmia on vielä muutama, joten apua vielä tarvitsen. Kiirulaisen apu tuli tosi tarpeeseen, en ikuna olis keksinyt itse. Enkä ilman sinun apuasi edes olisi täällä. Ihania ystäviä minulla ;-DD

  VastaaPoista
 11. Kyllä sinun - tai siis teidän - kuvanne näkyy kommentoidessa. Se riippuu siitä, onko blogin pitäjä valinnut asetuksista, että kuvat näkyvät. Kaikki täytyy valita. Eikö filosofi Sartre jo aikanaan sanonut, että se on se ihmisen pahin ongelma. Valitsemalla valitsee aina myös toisin.

  VastaaPoista