tiistai 28. helmikuuta 2012


Meistä jokainen osaa arvostaa hyvää tiivistä ystävyyttä. Me ihmiset ei siinäsuhteessa olla ainoita. Kissa on varmasti yhtä uskollinen kuin koirakin, niin meille ihmisille kuin omille lajitovereilleen ja tässä yksi esimerkki ystävyydestä, joka on molemminpuolista.
Tipi ja Poju ovat olleet Pojun tulosta asti parhaat kaverit, Tipi on Pojulle kuin isoveli, opettamassa ja puolustamassa pienempäänsä.

6 kommenttia:

  1. Meilläkin on yksi vanha valokuva, jossa kissavejekset nukkuvat vierekkäin hännät puneella. Ne olivat tosi kavereita, surulliseen loppuun asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tipin ja Pojun yhteiselo on ollut saumatonta alusta saakka. Painiottelut ovat jokapäiväinen kunnonkohotusmenetelmä ja jos joku uhkaa Pojua, niin Tipi puolustaa.

      Poista
  2. Voi ihanuutta, kyllä tuohon vielä kolmas häntä sopisi. Ensi kerralla myös Tipi mukaan meille, niin kokeillaan. Minulla ei oikein olekaan kavereita. Olen vähän arka, Hiljaa en enää pelkää yhtään, enkä vieraitakaan. On mukava tarkkailla, jos joku tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina on tilaa vielä yhdelle, tule vain mukaan. Me olemme sopuisia ja hyväksymme kaikki kavereiksi. Mukava kun on monta, laumassa keksitään aina jotain mukavaa.
      Tipi on vähän sellainen lössykkä, mutta minussa virtaa piisaa, moneen lähtöön :-) sanoo Poju-Salama. Salama on minun lempinimi.

      Poista