sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Hilta kuvaa

Eilen oli tuhruinen päivä ja aamukampakuvakin piti ottaa.
Aina laittoi minut kuvaamaan, ei kuulemma itse joutanut, kun oli glogi sekaisin ja Erroria vain näytti. Lunta oli niin paljon, ettei jalat tahtoneet riittä, mutta urheasti paarustin kuvauspaikalle. Palatessani sisälle kengät olivat lunta täynnä ja hameenhelmoista sulava vesi valui pitkin sääriä. Ei Ainakaan paljoa ajattele, lähettää nyt ihminen vähin pukimin hankeen. Tarkkaa hommaa muuten tuo kuvaaminen :-o

7 kommenttia:

  1. Tuollaista se just on täydellinen kuvaaja unohtaa itsensä metsästäessään sitä täydellistä kuvaa. Ihana!

    VastaaPoista
  2. Oikea näyttää ote ja ilme olevan. Kyllä Aina tietää, kenet kannattaa asialle laittaa. Se on sitten eri asia, kannattaako kaikkeen suostua.

    VastaaPoista
  3. Kyllä sä Hilta vaan oletkin aikamoinen kuvaaja, mutta se vaan on sellasta aina, kun kuvaa, että siinä tahtoo vaatteet joskus kastua ja kuraantuakkin, ainakin mulla polvet!Hi!

    VastaaPoista
  4. Päivämäärä löytyy kohdasta - asetukset - muotoilu. Siellä on piiiitkä valikko, mistä löytyy Helsinki +2 kohdalta.

    VastaaPoista
  5. Usva: Olen sen laittanut päivällä ja vielä varmistin, sen pitäisi olla kunnossa, mutta näyttää ettei sinun käyntisi ole sitä noterannut. Vielä on väärä aika.

    VastaaPoista
  6. Siinä se nyt tähtää.... silmät killillään, tarkkana. Nyt äkkiä sisälle ja lämmintä juomaa, sillä kylmä kangistaa....

    VastaaPoista
  7. No voi tuota Ainaa, sano sille että toppahousut pitää vähintään ostaa. Olenkin koko ajan ihmetellyt vähäisiä vaatteitasi, ettet nyt kokonaan vilustuisi ja saisi pissatautia!!

    VastaaPoista