sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Työpöytä

Otin heti kehoituksesta vaarin ja osallistun Uunan heittämään haasteeseen "näytä työpöytäsi" Työpöytäni on vaatimaton vanhoine koneineen, mutta näytön päällä on minulle arvokas taidemaalaus. Alkuperäisen omistaa Uuna, tämän sain lahjaksi häneltä. Siinä se tervehtii Ainaa, kun hän koneelle istahtaa. Isältäni saamani ainoa perintökalleus tikittää aikaa, jos muistan vetää sen. Kamera on aina valmiudessa, tiedä milloin joutuu kuvaamaan, kuten nytkin. Kuvan otin kuitenkin toisella kameralla Olympus 520:sellä.

9 kommenttia:

 1. Siistiä ja tutun olinen. Kaunis taulu.

  VastaaPoista
 2. Ympärille mahtuisi monta omaa taulua. Olisit nyt laittanut seinän täyteen!!! Kiitos kuitenkin kunniasta olla siinä edessäsi. Minäkin olen tämän pienemmän version nähnyt vieraillessani kodissasi.
  Voi ette tiedä, miten upeaa keramiikkaa siellä on, mutta kun tämä Aina on niin vaatimaton AINA.
  Kiitos haasteen eteenpäin viemisestä :-)

  VastaaPoista
 3. Siistin näköinen työpöytä sinulla! Ei pursua tavaraa niin kuin minun.

  VastaaPoista
 4. Onpas siistiä! Tämä onkin kiva,erilainen haaste. Seinillä tilaa monille tauluille, yksi siellä komeana jo onkin.

  VastaaPoista
 5. Hups, eipä taida olla työpöytä kateissa tavaroiden alla. On niiiin siistiä ;-)
  Ja seinällä tuo Uunan upea työ jota ihailin eilen Uunan blogissa. Missä on upea naishahmo, joka oli kortissasi?Eikö hän pääse seinälle, vai onko jo jossain muualla? Ja kaikki muut työsi??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin: Työpöytäni on niin peni. ettei siinä pysy paljon tavaraa. Nainen on vain tuossa piirtämässäni kortissa, se on tallessa, ei pääse seinälle, ehkä jonkun postilaatikosta voi löytyä. Uunan työn yläpuolella on yksi oma työni, mutta se ei mahtunut kuvaan. Muita töitäni olen esitellyt aikoinaan Vuodatuksen blogissa, mutta se kaatui ja täällä niitä on jokunen siellä täällä. Uunan mainitsema yhteinen kollaasi löytyy kategoriasta Aina kertoo.

   Poista
 6. Jaahas, täällä sitä taidetta syntyy!!!

  VastaaPoista
 7. Ihana kello! Liian siistiä on. Tuolla pöydällä ei kyllä tehdä muuta kuin digitöitä, missähän maalailet ja teet niitä ihania savitöitäsi?

  VastaaPoista
 8. Sinulla on siisti pöytä.Kaunis taideteos.

  VastaaPoista