keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Silloin oli kesä...

... kukat kukkivat ja oli lämmintä. Onneksi on väline, jolla kesän saa säilöttyä paperille.

9 kommenttia:

 1. Voi vielä kestää tovin ennen uuden kesän tuloa.

  VastaaPoista
 2. Edellinen kesä taitaa olla vielä lähempänä, mitä tuleva. Ainakin silloin, kun sataa räntää, on loskaista tai kamala pakkanen, tulee kesä ja kukkaset hyvinkin mieleen. Sievät kukkaset kuvassa onkin.

  VastaaPoista
 3. Eivätkä nämä säilötyt vähene vaikka niitä katselisi useammankin kerran.
  Kauniita kukkia.

  VastaaPoista
 4. Näinkö sinä haaveilet kesästä? Elähän huoli , kohta on tammikuu ja sen jälkeen helmikuu ja saa ensimmäiset siemenet kylvää. ;D

  VastaaPoista
 5. Kukat ei enää kuki , vaan tänään oli keväisen aurinkoista, ja sehän saa siivoushullut sekaisin.

  VastaaPoista
 6. Oliko silloin tosiaan noin kaunista? Olet nähnyt unta, ei noin värikästä ja upeaa voi olla, aah. Mutta tiedätkö mitä, tänään paistoi aurinko. Aamupäivällä säntäsin kiireesti ulos kameran kanssa, kun puun runkoihin ylhäällä osui aurinko. Ajattelin, että olenpa valmiina, kun se näkyy enemmän. Oli kyllä aika valoisaa, mutta siellä se vaan jossain piileskeli. Kun tulin sisälle ja aloitin jotain sapuskahommaa, niin eikös sitten paistanut hetken oikein kunnolla. Liian aikaisin olin siis liikkeellä, mutta enhän voinut uskoa, että se paistoi muutaman tunnin ihan kunnolla. Huikeaa! Tammikuun lopussa näitä alkaa sitten nähdä, eli vielä runsas kuukausi kun kärvistellään, niin sitten....ei vielä kukkia, mutta edes valoa.
  Moikkelis...

  VastaaPoista
 7. Sinä nautit kesäisistä kukkakuvista harmauden keskellä, itse aloitin virkkaamaan värikkäitä pyöröliivejä ja kas kummaa, kun sain ensimmäisen valmiiksi, niin tulikin ihanan aurinkoinen päivä:))

  VastaaPoista
 8. Nämä muistot tuovat iloa tähän harmauteen.

  VastaaPoista