maanantai 10. marraskuuta 2014

Ami

Ovi kolahtaa ja koira säpsähtää, nostaa päänsä kuullakseen, kuka tulija on. Amilla on ikää jo yli neljätoista vuotta, kuulo on heikentynyt, mutta terävämmät äänet vielä herättävät katsomaan, mistä ääni tuli. Kävimme viime viikolla hammaslääkärissä, kaksi hammasta jouduttiin poistamaan ientulehduksen takia, Lääkäri ihmetteli kovasti Amin hyvää fyysistä kuntoa, ei vielä juuri vapinaa ja seuraa hyvin ympäristönsä. Ami on aina ollut sellainen korvat selkäämyöten koira, jos kameralla osoittelee. Nyt sain terhakan kuvan.

9 kommenttia:

 1. Mukava kuva lempeän näköisestä koirasta. Oma kultainennoutajani on jo 9v tällä viikolla. On se mukavaa kun on koira tai yleensäkin eläimiä talossa.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa että Ami on vielä olemassa ja hyvässä kunnossa. Eläinlääkärillä eläimiä aina välillä joutuu käyttämään. Meidän Lililtä lääkäri tai hoitaja joutuu nukutuksessa putsaamaan korvakarvat!

  VastaaPoista
 3. Suloinen Ami ja todellakin pirteäkatseinen eläkeläinen. Koiran iäksi kylllä mahtava, on varmasti saanut elää hyvää elämää kun on vielä noin hyvässä kunnossa. Amille raps raps :)))

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kun saa koiraystävän pitää luonaan kauan. Ei kuvasta uskoisi vanhaksi.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa kun saa hyvää hoitoa eläimille, täällä ei kukaan hoida koirien hampaita, eipä juuri muutakaan.
  Ami näyttää pirteältä vanhukselta, niin sitä pitää!

  VastaaPoista
 6. Ami on melkoinen ikänestori ja kuitenkin noin tarkkaava katse. Niin se vain on, että eläimet, kuin me ihmisetkin vanhennutaan omaa tahtiamme, jotkut nopeampaan ja joiset taas hitaammin.

  VastaaPoista
 7. Liikutun ihan kun katson häntä!

  VastaaPoista
 8. Moikka Ami, rapsutus, rapsutus. Oltiin kesällä ihan kavereita, varmaan olisit tullut sänkyni viereen nukkumaan, jos olisin päästänyt. Hyvä vahti sinä olet.
  Hammaslääkäri ei ole kiva reissu, mutta auttaa sitten myöhemmin. On mukavampi olla, kun ei hammasta jurnuta. Kyllä sinä saat luuta kaluttua vaikka pari hammasta onkin pois.
  Tässä vielä rapsutukset, sitten täytyy mennä eteenpäin...******

  VastaaPoista
 9. Rauhallinen koira , minulla kokemuksia säntääjästä. Tänään ei tullut kalaa, muuten vielä sulat veet:

  VastaaPoista