sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Kiinnostusta ja kunniaa...

 Uunalta sain sylillisen kunniamainintoja ja samalla pyynnön jakaa haaste kiinnostustani herättäneille mukaville blogeille. Ei tärkeysjärjestyksessä, mutta erilaisuutensa ja kiinnostavuutensa takia vaaditut kolme tähän. Teidät haastan tosi vaikeaan seulontaan mukaan :-DD

1. Sirokko: Huumorin ja sanansäilän omistavalla tavallasi tuot erilaisen kulttuurinäkemyksen meille tänne kylmään pohjolaan. Monipuolisena kynänkäyttäjänä ja taiteellisena ihmisenä piipahdan mieluusti blogissasi.

2. Tuulento: Voisi sanoa, että opettaja opettaa loppuun asti. Kuvin ja tarkkojen selostusten myötä entisöinnin salat aukeavat siitä tietämättömällekin. Mehilishoitajaksi uskaltaa alkaa blogisi erinomaisten ohjeiden perusteella, ja paljon muuta mökkeilystä, puutarhasta ja muista harrastuksista. Elämää jokaisena päivänä luo blogistasi mielenkiintoisen vierailupaikan.

3. Kiiris: Arvostan blogisi luovaa antia. Sinulla on siveltimet ja värit hallussa. Kuviesi maailmaan on mukava aina pyrähtää, siellä sielu lepää.


Kiitokset Uunalle haasteesta ja antoisaa jatkoa haastetuille, sekä jokaiselle blogissani kävijälle, silkkipaperille koukeroitujen kukkien myötä :-)

8 kommenttia:

 1. Oi kiitos tästä kunniasta! Koukerokukkasi kävisi hyvin kirjailumallista, ensin luulinkin että olet vaihtanut pensselin neulaan.

  VastaaPoista
 2. Mielelläni minäkin visiteeraan näissä sinun esittelemissäsi blogeissa. Mainioita kaikki, kuten myös oma blogisi.
  Hetkeen luulin kuten Sirokko, että koruommeltyö on kuvassasi. Olet taitaja monessa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos sinulle hieno ihminen. Ilostutit minua tänä harmaana sateisena päivänä. Myös hienolla kuvallasi♥ Ensi yönä..... fiuuuuuuh siivillä taivaalle ja lämpöön :)))) Sinulle mitä parhainta syksyä, talvea, kevättä.... Langoilla kyllä olen. Huiskis !

  VastaaPoista
 4. Hienot valinnat olet tehnyt!
  Ja hieno on silkkipaperimaalauksesikin. On se jännää, miten ennen yritettiin pitää paperit suorana ja tarkasti painon alla, ettei vaan rypisty. Nyt oikein nauttii, kun näkee rypistetyn paperin. Tausta ja kuviot toimivat hienosti yhdessä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kunniasta ja kauniista sanoista. Itse pidän blogiani niin kovin arkisena ja tavallisena, mutta sinnikkäästi teen vain sellaista jota osaan.

  VastaaPoista
 6. Vielä jatkan, että oliko tällä haasteella jotain jatkoa meidänkin taholta? Että pitääkö jatkaa haastetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieluusti saa jatkaa, pakkoa ei ole. Tämä liikkuu nyt blogistaniassa :)

   Poista
 7. Kaunista ja minäkin mietin että onko tämä ommeltu:) Tekniikoista en tajua mitään, mutta tuota öljyvärijuttua ja abstraktia voisi kokeilla huvikseen.

  VastaaPoista