lauantai 11. lokakuuta 2014

Abstrakti 3

Vettä, vesiväriä ja ruokaöljyä.

13 kommenttia:

 1. Tästä tulee mieleen jokin rehevä ranta, kuukin sinne kuvastuu. Hei ... siellähän näkyy silmät ... jospa tämä onkin suon silmä.
  Hienoja ja mielenkiintoisia kuvaelmia sinä saat aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama piti tehdä ennen kuin olin tyytyväinen. Mukava kokeilla erilaisia aineita, kuinka ne reagoivat keskenänsä. Itsekin pidän tästä.

   Poista
 2. Oih, onpa hieno! Siellä ameebat alkavat tiivistyä ja muotoutua, silmiäkin jo näkyy. Kohta ne nousevat rannalle ja saavat jalat ja kädet :-D

  VastaaPoista
 3. Ihana ja jotenki jännittävä, tuo luuta muistuttava seilaa taivaalla jossa silmät seuraa sen kulkua.

  VastaaPoista
 4. Kun tarpeeksi kauan katselee suolta nousee suoukkoja vain silmät näkyvät, mitä vielä tuleekaan esille...:) Hienosti sommiteltu!

  VastaaPoista
 5. Ovelaa, ensin näyttäisi satelliittikuvalta, sitten siihen uppoaa ja alkaa nähdä melkein mitä vaan, vaikka lentäviä selkänikamia, erilaisia hahmoja, ihmisen profiilin... ja niitä rantautuvia ameeboitakin :)

  VastaaPoista
 6. Tämä on hieno ja mielenkintoinen, kaunit värit!

  VastaaPoista
 7. Ai niin, piti svielä sanoa, että linkitin haastekuvasi "abstraksit" tunnistellasi, Ensimmäinen linkitys haastesivulle riittää. kun lisäät tuon tunnisteen jokaiseen seuraavaan haastepostaukseen. Kaikki seuraavat taiteesi näkyy nimeäsi klikkaamalla ja osallistujien blogiluettelosta.

  VastaaPoista
 8. Näen ympäristö sanomaa. Puhdas meri katso renkuloisin silmin levä rintamaa joka lähestyy.
  Hyvin vaikuttava hieno työ.

  VastaaPoista
 9. Tämä on aivan ihana ja jännittävä!
  Ollaanko nyt maassa vai avaruudessa, en tiedä. Tuo musta aukko pysäyttää minut tuijottamaan sitä ja odotan sieltä nousevan jotain ... jotain outoa mutta mielenkiintoista, ennen näkemätöntä.

  VastaaPoista
 10. Ooh, laguunilla turkoosin veen. Ruokaöljykeksintö vallan mainio!!!!!

  VastaaPoista
 11. Lasimainen... pienestä kuvasta katsoin, että tuo isoin valkoinen 'täplä' olisi jonkun otuksen pääkallo... jännittävä!

  VastaaPoista