perjantai 29. elokuuta 2014

...tätä elämän menoa

 Seurailin tuossa taannoin kimalaisia. En pääsyt oikein selvyyteen, leikkivätkö ne, vai mikä tarkoitus niiden touhuilla oli. Eivät ainakaan tapelleet.
 Mettiset miehittiväöt kasvihuoneen. Erehdyin viemään kehälaatikon tyhjään muovihuoneeseen ja tuuli oli ilmeisesti oven avannut...
 tässä tulos, eikä niitä millään saa sieltä pois. Laatikon olen saanut, mutta asukkaita siellä vain on ja on.
 Kanat erehdyin päästämään vapaalle  ja taaskin tulos on katsottavissa. Mokomat lämmittivät saunansa kuistin viereen kiinanlaikkuköynnöksen juurille ja kylpivät juuret paljaalle. Kylpypaikkoja niillä on kyllä yllinkyllin vadelmikossa. Puhdasta tuli :o
 Jotain kaunista ja hyvääkin on tapahtunut. Tämä kukka on kukkinut koko kesän. Heitin sen kuistin nurkkaukseen kesälaitumille ja niin se aattui kukkimaan...
 eikä lopusta ole tietoakaan, nuppua puskee koko ajan lisää.
Olimme keskiviikkona ongella ja sateenkaari näytti parhaat puolensa. Vahinko vain, koko kaari ei mahtunut samaan kuvaan.  Elämä on... :-D

6 kommenttia:

 1. Ihania nuo sinun kanaset. kaunis kukka vaan minkä niminen on?

  VastaaPoista
 2. Kimalaiset ottavat kaiken ilon irti ennen syksyä. Mettiäiset tarttuivat heti tilaisuuteen kuten kanasetkin, mitä sitä nyt merta edemmäks kylpemään lähteä :=)

  Kukka on vallan upean värinen, sateenkaariakin oikein paretellen. Hienot kuvat!

  VastaaPoista
 3. Komeat näkymät ja aarteita sateenkaaren alla. Kanojen sateenkaari on päästä vihdoin perheen lähelle; vattumaa on kiva paikka, mutta Aina-emäntä menee aina verannan kautta sisälle. Perään siis :-)

  Kimalaiset leikkivät varmaan pukkihyppyä, mutta mettiäisillä on jotain muuta merkillistä menossa.

  Hieno kuvasarja!

  VastaaPoista
 4. Mettiset ovat hyviä löytämään! Hieno sateenkaari ja tarkkaan katsoen niitä on kaksi. Sain tänään lingottua, hohhoijaa!

  VastaaPoista
 5. Suloisia kimalaisia ja oranssi "mikä lie" kukkanen on todella kaunis ... jokin mehikasvi?. Upea myös sateenkaari. Paljon on kaunista ympärilläsi.
  Voi nuo kanaset. Uusi sauna ... parempi löyly! :D

  VastaaPoista
 6. Kaariahan on kaksi tuossa kuvassa :) Peikko luuli kanoje ensin lampaiksi... pitääköhän sen mennä löytämään lisää näkimiä.

  VastaaPoista