maanantai 15. heinäkuuta 2013

Tuliainen Kuin aamu-usvasta nousit, kukkavenheellä luoksemme sousit. Tartutit kipinän kumman, sen yhdessä tauluiksi loimme. Kuoharin kumosimme, riemuisan ilomme lehdelle toimme.

Tavallisesti vieraat tulevat, ovat, juovat kahvinsa ja lähtevät. Mutta miten sitten käy, kun tuleekin vieras, joka ilmoittaa, että minulla on teille tehtävä. Kai siinä menee sekasin ajatukset jos potunkeittokin ja pelottaa, mitä ihmettä joutuu tekemään.
   — Juu, ei tarvitse pelätä. Löytyyhän talosta värejä ja liimaa, muut tarpeet tulee täältä. 
Tarpeet löytyi ja jotain syntyi hienon ilta-auringon lämmittäessä zilgahuonetta ja posket hehkuen taiteen kimpussa ähränneiden naisten toteuttaessa annettua tehtäväänsä.

Kiitos Uuna ja Perhotar vierailustanne. Luulen,että kirja täyttyy vähitellen. 
Kansikuva on rakennettu hiekalla ja liimalla. Ekatyö vesiväreillä, liimalla ja pihalta löytyneillä materiaaleilla.

7 kommenttia:

 1. Onpas sinulla ollut upeita vieraita ja loistavia luovuuden taidon näytteitä!

  VastaaPoista
 2. Hieno kansi! Siinä kannen materiaali pääsee myös näkyviin. Pidän myös nimestä kovasti, se lupaa elämänmakuisia kuvia ja kenties sanojakin meille katsottavaksi ja sinulle muistoksi.

  Silloin syntyneeseen työhön, etenkin tekemääsi pohjaan, ihastuin jo silloin. Siinä on niin hieno valo, että sitä ei lakkaa ihailemasta.
  Kiitos Aina :-)

  VastaaPoista
 3. teillä on ollut ikimuistoinen hetki ystävien kesken. kirjankansi on todella kiehtova!

  VastaaPoista
 4. Hih, tuli tuosta kannesta mieleen, että aivan kuin pulska nainen ojentaisi hallitsijalle jotain? Mutta ehkä siinä on jotain aivan muuta?

  VastaaPoista
 5. Oi, olet loihtunut kannesta upean, ja arvoituksellisen. Kolme varjoa, kolme ajatusta ja valo roihuaa kolmessa soihdussa. Sinä se osaat laittaa Ainamaiseen tapaan minut ajattelemaan ;) Kiitos, että sain olla vieraanasi !

  VastaaPoista