torstai 22. marraskuuta 2012

Uusi maailma


 Uskallanko, en, uskallan...
 Katsokaa nyt muutkin, voidaako me mennä tuonne. Siellä olisi kyllä hauska käydä, kysyy Touhukas, joka on menossa ensimmäisenä paikkaan kuin paikkaan. Nyt kuitenkin rohkeus pettää
 Tulkaahan kamut perässä, meniväthän tänne isot kanatkin kun Sankari näytti tietä, sanoi Mustikka ja lähti varmoin askelin laskeutumaan alas maahan. Touhukas vieläkin epäröi ja antoi tietä Aran mennä ensin.
 Missäs se meidän Touhukas on? Sieltä viimeisenä kurkkii. Katsos kuinka hyvää ruohoa. Kait sinä uskallat, kun minäkin tulin, vaikka Arka olenkin
 Voi täällä on hauskaa, eikä tarvitse pelätä, kun Sankari vartioi meitä kaikkia...
...niin isoja kuin pieniäkin.
Tänään oli kuusi astetta lämmintä, eikä satanut, niin päätimme antaa kanoille juhlapäivän ja päästää ne ulos. Pikkukanat eivät olleet vielä käyneet ulkona ollenkaan. Niinhän siinä sitten kävi, että muut menivät kanalaan iltapäivällä, mutta poikaset piti ohjata sinne. Kun on mahottoman mukava olla ulkona - ne näyttivät sanovan.
Päivä oli sateeton, mutta niin pimeä, että kuvat otin salamalla

11 kommenttia:

 1. Minä jo tässä yhtenä päivänä mietiskelin, että mitä mahtaa kanasille kuulua. Ja hyväähän niille! Kummi-Mustikka niin rohkeana etujoukoissa:)
  Nyt varmaan tahtoo joka päivä ruohikkoon!

  VastaaPoista
 2. Voi kun kivoja kuvia, nuo kanat näyttää niiltä onnellisilta kanoilta, olisikohan minun munakennossani näiden munia:)

  VastaaPoista
 3. No, ainakin kanaset eivät ole pahoillaan, kun on märkää, pimeää ja lämmintä. Toivottavasti lämmin jatkuu, niin pääsevät ulos uudestaan :)

  VastaaPoista
 4. Siinä samalla isot ja pienet tutustuvat, kun on niin jännää päästä ulos, ettei ehdi ajatella, ovatko nuo meidän reviirillä. Kiva kun pienetkin pääsi ulos, ennen talvea ja pakkasia :-)
  Hieno sarja ♥

  VastaaPoista
 5. Onpas ne tiput kasvaneet! Mahtavaa kun pääsivät käymään ulkona. Sitä saa sitten muistella kun pakkanen paukkuu (?) ja lumi (?) tuiskuaa (?) !!

  VastaaPoista
 6. Olipa mukava saada kanakuulumisia!
  Vähän näyttää jännittävän ulosmeno, kivat kuvat.
  Sankari näyttää todella ritarilliselta suojelijalta!

  VastaaPoista
 7. Mummo kanasensa niitylle ajoi... se ei lakkaa nyt soimasta päässäni.. Kaiken uuden kanssa pitää aina olla varovainen, mutta nyt kun pienet kanaset pääsivät vapauden makuun, mikäs sen mukavampaa, kuka sieltä nyt sisälle tahtoisi vaikka olisi kuinka pimeä.

  VastaaPoista
 8. Tuo samainen "mummo kanasensa niitylle.." soi minunkin päässäni. Tipuset tykkää ruohosta ja ulkoilusta, sen kyllä huomaa.
  Jotenkin kesäiseltä näyttää tuo piha, meillä on niin liukasta, että. Lumet melko lailla vähissä.

  VastaaPoista
 9. Mikäs on ulkoillessa, kun on noin komea turvamies turvana.

  VastaaPoista
 10. Kyllä lapset osaavat leikkiä, pimeälläkin.

  VastaaPoista