perjantai 11. elokuuta 2017

Nyyti

Jonkin aikaa elämääni taaksepäin, aidallani itki pieni kissavauva. Hellyydenpuuskassani kannoin sen sisälle ja annoin ruokaa, joka kelpasikin vieraalle hyvin. Huomasin kuitenkin, että sillä oli korvat täynnä jotain kummallista möhjää ja se puisteli päätään. Soitin heti eläinlääkärille, vaikka oli ilta. Oli kuitenkin hyvää tuuria, sain päivystävän lääkärin kiinni ja pääsimme heti hoitoon. Pentu piti nukuttaa, muuten korvia ei olisi saatu puhdistettua. Jälkihoidon ja madotuksen jälkeen pentu alkoi virkistya ja siitä tuli perheen silmäterä. 
Kuukausi myöhemmin Nyyti on kuntoutunut ja rakastaa kiusoitella Tipiä ja Nannia - noin vain huvikseen. Tervetullut pelikaveri myös meille vanhoille parroille.Nyyti on kuitenkin kasvanut ja se on ehdoton perheen silmäterä. Sen hän on myös havainnut ja osaa juoksuttaa meitä riittämiin. Jos kahdeksallakymmentä oleva muori alkaa konttaamaan pitkin lattioita kissan kanssa sitä viihdyttääkseen, niin jotain on pielessä, tai sitten ei ;-DDD

Nyyti on ollut meillä nyt kaksi vuotta ja on edelleen mamman muru. Voiko kissa olla ihanampi kuin Nyyti on. Hän on palkinnut meidät ruhtinaallisesti omintakeisella persoonallaan. Tässä paistatellaan päivää pensasmustikan varjossa.26 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Esther. Luulen Nyytin viihtyvän meillä, ainakin elkeistä päätellen.

   Poista
 2. Siinä se iltatähti isoin silmin iloa antaa.

  VastaaPoista
 3. Nyytillä on onnea kun löysi kotiisi.
  Suloinen kisumirri!

  VastaaPoista
 4. Hei vaan Aina. Suloinen kissa sinulla ja täytyy kyllä sanoa, että kissat ovat aina suloisia.
  Miten noin pieni onkin osannut tulla juuri teidän aidalle. Viisas kissa ja hyvä sinä, annoit pienokaiselle kodin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kolmas "tulvantuoma" pentu minun kissakaartissani. Kaikki ovat aikanaan saaneet kodin ja hoidon, Nyyti nyt viimeinen.

   Poista
 5. Voi ihana Nyyti ♥♥♥
  Miksi meidän aidalle ei tuollaista kiipeä. Ketunpoika meni kallioita pitkin, mutta luikki kiireesti pakoon.
  Nyyti oli viisas, kun oikeaan kotiin tuli. Olette ihania, kun otitte Nyytin hoiviinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei yksin Nyyti, vaan Nyyti Harmi Hyväsylyvi koko nimeltään. Kun hän nukkuu, hän on Nyyti. Kun minun pitää puolineljän aikaan aamuyöllä leikkiä hänen kanssaan, hän on Harmi ja kun hän tekee pikkuvahinkoja tai tuhmuuksia, hän on Pyhäsylyvi. Joten ristimme hänet komella nimellä, niin aina joku passaa kohdilleen. :-))

   Poista
 6. Voi Nyyti ihanuutta!
  Oikean kodin osasi valita tämä kisuli, se tiesi, missä saa hellyyttä ja hoivaa!
  Hyvää syksyn alkuja sulle sinne!

  VastaaPoista
 7. Nyyti nauttii selvästi uudesta kodistaan ja hyvästä hoidosta, hellittelystä ja kisuli kavereista. Hieno että otit kisun hoiviisi ja hoidit kuntoon. Nyyti on nyt kaunis ja terveen näköinen kisuli.

  Syksy on karmeaa aikaa hylätyille kissanpennulle.
  Onneksi Nyyti tuli oikean, eläinrakkaan ihmisen aidalle apua pyytämään.

  Mukavaa syysviikonloppua :-)

  VastaaPoista
 8. Voi miten suloinen Nyyti♥ Tuli juuri oikeaan paikkaan!! Mukavaa alkanutta syksyä sinne:)

  VastaaPoista
 9. On niin söpö pikku Nyyti. Ja sulla sydän paikallaan, kun otin hoiviisi pikkuisen.

  VastaaPoista
 10. Voi miten ihanan kissan olet pelastanut!! Mitkä silmät, viisaan kissan isot korvat ja tuo väritys! Onnellinen kissa, kun löysi sinut!

  VastaaPoista
 11. Oh!! Kiitos ihanat kaverit käynnistänne Nyytin luona. Nyyti on kasvanut ja voi hyvin. Nytkin istumme sylikkäin tässä koneen äärellä ihanan silkkiturkin kanssa.

  VastaaPoista
 12. Viimeinkin pääsin tänne! Olen monen mutkan kautta yrittänyt, eli avattarestasi ei pääse suoraan? ja mitä täältä löysinkään tasajalkahyppy
  Ihanan pikku kisun 💜 On kyllä niin hellyttävä ja suloinen että sydäntä kirpistää. Hyvää pyhäinpäivän aikaa Teille kaikille, myös kanoille jos niitä vielä on.

  VastaaPoista
 13. Kiitos Irja ja kiva kun pitkästä aikaa kuulen sinusta. Nyyti on jo iso kisu, niin sosiaalinen ja ihku, ettei tahdo sylistä raskia laskea. Olen monesti aikonut laittaa Nyytistä päivityksen, mutta aina se jää. Korjaan asian :-) Kanat ovat vielä ja voivat hyvin. Tänä kesänä tuli uusia tipuja Lilli, Hertta ja Alma. Aina joku syystä tai toisesta joudutaan lopettamaan, niin tilalle Suklaamuori kasvattaa uusia. Se on niin ihana emo ja huolehtivainen, hoivaa jälkeläisensä isoiksi asti. Bloggaamiseni on jäänyt tosi vähälle, varmaan jotain väsymystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun vastasit, jätin kirjanmerkiksi että löydän Sinut. Valoisaa ja hyvää joulun odotusta 💜 Välillä on armotota väsyä täälläkin, ei millään saa postausta piirrettyä vaikka aiheita olisi pilvin pimein. Halauksia Nyytille ja tipusille terveisiä:)

   Poista
 14. Aivan ihana pieni kissanpentu! Osasi selvästi löytää oikean kodin mihin turvautua. Mikä tuuri!

  https://vaylantyar.blogspot.fi

  VastaaPoista