maanantai 2. maaliskuuta 2015

Puutarha Maliskuu

 Vähän on kinokset antautuneet. Aurinko kuitenkin vahvassa pilvessä.
Viisi minuuttia myöhemmin aurinko suvaitsi vilkaista pilven rakosesta ja kärppänä laukaisin tienoon kuvaksi. Nyt ei ollut ahvenia savustumassa, kuten edellisen kuun kuvassa.
Meinasin, että otan vuoden otokset jokaisen kuukauden alussa tästä samasta paikasta. Kiva nähdä, kuinka piha muuttuu talvesta kesäksi ja kesästä talveen.

9 kommenttia:

 1. Oi, kun sinulla on ihanan iso kasvihuone! Mitäs siellä kasvattelet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ei ole varsinaisesti kasvihuone, vaan oleskelutila kesäisin. Siellä kasvaa vai viinirypäle ja ikkunalla kukkia. Kun menet kategoriaan puutarha, siellä on samasta huoneesta kesäkuva.

   Poista
 2. Ei voi olla totta, että zilga-huoneeseen on vielä noin suuret penkat??? Ei sitä meinaa tunnistaa, kesäinen huone kun on aina ollut niin eri näköinen. Nyt tutustun kuviesi avulla muihinkin vuodenaikoihin kuin kesään.

  VastaaPoista
 3. Kuukauden päästä on varmaan jo lumet paljon vähemmässä.

  VastaaPoista
 4. Paljon on lunta vielä teilläkin, yllättävää. Ollapa noin iso kasvihuone. Rypäleetkö siellä kasvaa?
  Vonkasin mieheltä apua kasvihuoneen tekoon. Olen haaveillut siitä jo monta vuotta, kun aikoinaan oli aina kasvihuone. Haluaisin sen saareen. Savustamo on hieno, siinä on ihana savustaa ahvenia ja muutakin kalaa. Savukala on hyvää tuoreena. Markettien pakatut kalat ei houkuttele.

  VastaaPoista
 5. Kiva seurata miten savustus uunisi pikkuhiljaa tulee esiin kinosten keskeltä!

  VastaaPoista
 6. Sielläpä kasvihuoneessa Zilga odottelee kevättä. Minäkin vähän hullaannuin ja laitoin postiin tilauksen viikunapuusta. Saan sitten kehuskella, että kasvihuoneessa kasvaa viinirypäleitä ja viikunoita. (!?)

  VastaaPoista
 7. Näyttää pihallasi lunta olevan ihan riittämiin.
  Katsoessani sinun kasvihuonettasi, hiipi kaipaus mieleeni, olihan minullakin ennen kasvihuone ja siellä Zilga, tuoli ja pöytä.

  VastaaPoista