perjantai 29. marraskuuta 2013

Ulkoistettu

Minulle on aina ollut vähän epäselvää, mitä se ulkoistaminen tarkoittaa. Tänään se sitten selvisi. Tässä yrittäjä on ulkoistanut itsensä kymmenen asteen pakkaseen. Hän teki kokonaisen työpäivän ulkoistettuna, koska halusi antaa miehellensä laatuaikaa, miehen ulkoiluttaessa koiriaan kuusi tuntia metsäretkellä. Kunpa kaikki yrittäjät tämän hoksasisivat, niin ei tarvitsisi maksaa kalliita toimistokuluja.

11 kommenttia:

  1. Fiksua ja käytännöllistä, molemmat saivat mitä halusivat!

    VastaaPoista
  2. Hieno oivallus ja toimivaa tasapuolistakin on. Kyllä tuommoinen ulkoistettu paikka aika kiva on.

    VastaaPoista
  3. heh. ;) Ulkoilikohan se mies paremmalla fiiliksellä sen 6 (kuusi!) tuntia, kun tiesi rouvansa istuvan kylmässä (no, loimotuksen vieressä) sen ajan ulkoistuksessa. Kiva postaus.
    Viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Tulin vierailemaan luonasi pitkästä aikaa...Ihana ulkoistus..taidan itsekkin joku päivä kokeilla,...mukavaa lauantaita :) On ikävä mukavia porinahetkiämme, yritän jossain välissä tulla käväseen !

    VastaaPoista
  5. Eipä muuta kuin läppärin ostoon!

    VastaaPoista
  6. Tästä tulikin mieleen että mies on ulkoistettu tulen loimusta.

    VastaaPoista
  7. Ahaa, siis tätä se tarkoittaa:) Ulkoistamisessa pitää olla lämmin työasu!

    VastaaPoista
  8. Mitäpä ei suomalaiset keksisi, jos voi vauvoja nukuttaa talvella ulkona niin miksei sitten tehdä töitäkin, hyvin ulkoistettu. Minä olisin kyllä ulkoistanut homman hieman lämpimään paikkaan, sormet alkoivat kohmettua jo pelkästä ajatuksesta.

    VastaaPoista
  9. Miksipä ei, täytyy vaan olla läppärissä hyvä akku, jos ei saa piuhan päähän ja pyllyn alle lämmintä, muuten tuolla taitaa lämmin ollakin.

    VastaaPoista