tiistai 29. tammikuuta 2013

Naakka

Harmaana pakkaspäivänä yllätin naakan lintulaudalta. Näitä on palo-asemalla ja betonitehtaalla paljonkin, mutta pihalle tulevat kovin harvoin. On se minusta kaunis luntu.

15 kommenttia:

  1. Hui kun näyttää kylmältä! Hieno bongaus.
    Minä laitoin parvekkeelle (vaikka ei saisi!) talipalloja, yhden mullan päälle sinkkiruukkuun ja hupsis, olen saanut vakiovieraakse kaksi naakkaa, jotka käyvät sitä tökittämässä:)

    VastaaPoista
  2. Upea kuva kokonaisuudessaan, kertakaikkiaan.
    Meillä naakat lentää tosi isona parvena syysiltaisin kattojen yllä ja viivähtävät hetket puissa. Niistä lähtee kova meteli. Mutta maassa en ole niitä nähnyt, ehkä ne ei kaupunkimiljöössä laskeudukaan maahan..

    VastaaPoista
  3. Oletpa saanut upean kuvan! Hieno sommittelu ja linnun asento. Taustaa luulin mehiläisvahaväreillä tehdyksi, mutta onkin ihan aito.
    Äitini luona kaupan suuressa tammessa näitä on aina lauma, mutta kuvasta ei puhettakaan. Yhdessä vaiheessa pidin pitkää putkea mukana, jotta olisi valmiina, jos olisivat paikallaan, mutta eivät tietenkään juuri silloin olleet. Nyt olen jo luovuttanut.

    VastaaPoista
  4. Ei ole naakkaa vielä pihapiirissä näkynyt. Keskustassa niitä näkee paljonkin, etenkin kirkon ympärillä.
    Hieno kuva "sinisilmäisestä" naakasta.

    VastaaPoista
  5. Kuva on todella kaunis ja tasapainoinen. Naakkakin poseeraan niin komeasti :)

    VastaaPoista
  6. Valtavan hyvä kuva naakasta. Se on kaunis lintu, muutenkin mielenkiintoinen. Joskus seurasin, kun naaakkapari rakensi pesää savupiippuun. Siitä tuli niin hyvä, että palokunnan piti se aikanaan purkaa.

    VastaaPoista
  7. Kovasti näkemyksellinen kuva.
    Annoin katseen kiertää yksityiskohdissa....

    VastaaPoista
  8. Naakka on kyllä ylväs ja komea lintu.

    VastaaPoista
  9. Siinäpä on Naakka Vaakka ruokailemassa hienossa maisemassa.

    VastaaPoista
  10. Hienosti olet onnistunut kuvan otossa, hieno naakka kuva!

    VastaaPoista
  11. Ihan syvään pitää huokaista. Mestarinäpäys.

    VastaaPoista
  12. Tosi hieno kuva. Meillä on täällä paljon aika näitä naakkoja ja ovat joskus ihan kiusana kun tulee isompi lauma, toisaalta tykkään syksyllä niiden kivoista äänistä vaikka siinä ruokapallon ja talipötköt lähtevät liukkaasti mutta mieluummin ehkä naakka- kuin harakkaparvi, joiden kekseliäisyys ja eräänlainen oveluus kyllä välillä naurattavat.

    VastaaPoista
  13. Tu as remarqué le regard bleu de cet oiseau et combien il était troublant de croiser le regard 'un animal. Cet échange de vie entre deux êtres vivants !
    Superbe photo.
    Belle fin de journée.

    Roger

    VastaaPoista